Încă o primărie din Botoșani va achiziționa tablete pentru copii. Viceprimar: Vor fi 400 de tablete cu acces la internet

Accesul la educație este primordial, iar în aceste vremuri grele pe care le depășim, când contactul cu școala este posibil doar prin intermediul tehnologiei, constatăm cu mare regret că foarte mulți dintre copii nu au posibilitatea de a menține online legătura cu învățătorii sau profesorii.

Este o realitate pe care fiecare dintre noi, cei aflați în slujba cetățenilor, are obligația să o schimbe. De aceea, în calitate de viceprimar al comunei Lunca, alături de consilieri locali, am decis că, în aceste momente, este mai important să direcționăm fonduri din bugetul primăriei pentru achiziționarea a aproximativ 400 de tablete cu acces la internet pentru elevii din comuna Lunca, cu sprijinul cărora își pot desfășura activitatea școlară. Până vor reuși să revină pe băncile școlii, tabletele îi vor ajuta pe copiii din comuna Lunca să se afle într-o continuă conexiune cu domnii învățători și profesori în așa fel încât materia pierdută să poate fi recuperată”, a declarat Ovidiu Maxim, viceprimar PNL comuna Lunca.

Cel mai important lucru să nu își piardă interesul pentru învățătură. Demersul nostru vine în sprijinul copiilor din mediul rural cu atât mai mult cu cât lipsa minimelor necesități poate duce chiar la abandanonul școlar.

Sursa: comunicat PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *