Mesajul dureros al fiicei taximetristului din Botoșani răpus de COVID- 19: Auzisem voci ale experților care spuneau că mulți dintre noi ne vom pierde părinții înainte de vreme

Fiica taximetristului din municipiul Dorohoi care s-a stins din viață vineri, ca urmare a infectării cu virusul COVID-19, a transmis pe rețelele de socializare un mesaj dureros legat de decesul tatălui său. Laura susține că, în ciuda informațiile pe care le avea despre forța virusului, nu s-ar fi gândit niciodată că acesta îi va afecta familia. 

Încă de la începutul acestei pandemii auzisem voci ale experților care spuneau că trebuie să ne pregătim pentru că pe durata pandemiei de coronavirus mulți dintre noi ne vom pierde părinții înainte de vreme. M-a cutremurat mesajul lor pe moment, însă nu m-am gândit nicio secundă că acest lucru i s-ar putea întâmpla familiei mele. Din păcate ni s-a întâmplat, astăzi l-am pierdut pe tata. Zi de zi, noapte de noapte, cu sufletul amorțit de durere, am sperat că totul va fi bine, că tatăl meu puternic va învinge boala. Însă nu s-a întâmplat așa cum am sperat… L-am pierdut… L-am pierdut înainte de vreme… Drum lin către Lumină, tată! Acolo unde nu există nici tristețe, nici durere, nici suspin, ci doar viață fără de sfârșit, tată!”, a scris Laura Negreanu. 

 

Un taximetrist din Botoșani a murit după ce s-a infectat cu virusul COVID-19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *