Efective mărite de polițiști și jandarmi în acest weekend. IPJ Botoșani: Nu vor fi tolerate abaterile de la normele de convieţuire socială

Anul acesta, toţi, trebuie să abordăm altfel 1 Mai şi să respectăm distanţarea socială, restricțiile prevăzute de Ordonanţele Militare şi să rămânem acasă.
 
Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean anunță că accesul este restricționat  în zonele cunoscute ca atractive pentru ieșirea la iarbă verde (zona Pacea, Baisa, Ipotești etc.).
 
Echipajele de poliție  rutieră și ordine publică, împreună cu jandarmi, polițiști locali și militari, vor supraveghea toate aceste zone, unde tradițional se încing grătarele.
 
Sancțiunile pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare în vigoare sunt de la 2.000 la 20.000 de lei.
 
”Atragem atenţia că nu vor fi tolerate abaterile de la normele de convieţuire socială sau încălcările prevederilor Ordonanţelor Militare. Nu se va arăta toleranţă faţă de cei care nu inţeleg să respecte eforturile colective depuse în vederea reducerii numărului de îmbolnăviri cauzate de COVID-19, faţă de persoanele care cu bună ştiinţă nu vor înţelege că de data aceasta vom sărbatori acasă, doar în familie”, se precizează într-un comunicat al IPJ Botoșani.
 
În aceste zile, se acționează cu efective mărite, astfel că, doar în municipiul Botosani, aproximativ 100 de forțe de ordine vor fi zilnic în stradă, pentru siguranța dumneavoastră.
In total, in intreg județul vor acționa peste 300 de efective.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *