Prefectul Dan Nechifor nu va mai reveni pe funcția de director adjunct la Direcția Regională a Finanțelor Publice Iași, la finalul mandatului

Prefectul Dan Nechifor nu va mai reveni pe funcția de director adjunct la Direcția Regională a Finanțelor Publice Iași, la finalul mandatului, ci va ocupa funcția de director adjunct al Administrației Finanțelor Publice a Județului Botoșani, urmând să conducă activitatea de inspecție fiscală.

Decizia a fost luată, pe 1 aprilie, de președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Mirela Călugăreanu, ea aplicându-se de la 6 aprilie. Măsura, care este una de retrogradare în funcție, a fost luată în baza unei cereri depusă în luna decembrie a anului trecut de Dan Nechifor, care era pe vremea respectivă director executiv adjunct la Iași.

Este adevărat că am cerut această mutare. Am făcut o cerere pe 10 decembrie, când nu eram nici prefect, nici subprefect, pentru că îmi doream să mă întorc la Botoșani, pentru a fi mai aproape de casă și familie”, a afirmat Nechifor. 

El susține că apariția în luna aprilie a acestui ordin este generată de soluționarea tardivă a cererii depusă de el în urmă cu patru luni. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *