Un cântăreț de manele din Botoșani, revoltat de discriminarea împotriva romilor. „Nu țiganii v-au vândut fabricile, nu țiganii au pus la pământ economia”

Cântărețul de manele Andrei Corodeanu, cunoscut sub numele de scenă Andrei de la Botoșani, susține că se simte discriminat. Într-un mesaj plin de revoltă postat pe rețeaua de socializare Facebook, tânărul susține că în această perioadă de restricții din cauza pandemiei de coronavirus ura față de persoanele de etnie romă a crescut.

„Nu mai discriminați pe ȚIGANII, stați în case și vă vărsați frustrările și veninul pe țigani, în loc să vă informați ce fac organele statului în timpul ăsta, că vă taie pădurile, v-au anulat drepturile constituționale, vă amendează și vă mint în față că nu se taie nici o pădure!!! Ați tăcut de treizeci de ani deși ați fost furați și nu de țigani, că nu țiganii v-au vândut fabricile, nu țiganii au pus la pământ economia, nu ei au dat cu gaze și cu bastoanele în voi atunci când ați ridicat capul din pământ, nu țiganii vă cer șpagă atunci când aveți probleme de sănătate, nu țiganii vă fac tarif pentru înmormântarea rudelor, nu mai fiți plini de ură, ura și iubirea sunt daruri pe care fiecare ființă le oferă în funcție de nivelul său de conștiință, de evoluție spirituală, și ceea ce dai aceea vei primi, așadar dăruiți ceea ce vreți să primiți! Când dăruiți iubire, primiți iubire, îmbrățisări, lumină și o conștiință curată, pe când dacă oferiți ură, nimeni nu vă primește acest dar, nimeni nu întinde brațele să primească ura voastră, și atunci rămâneți cu ea, este un dar nefolositor, care se încarcă și cu suferința celui căruia i-a fost adresat și vă otrăvește sufletul. Atunci când urâți pe cineva, nu cel pe care îl urâți are de suferit, ci cel cel care urăște”, este mesajul postat de acesta pe pagina sa de socializare.

Mesajul vine în contextul în care mai multe cazuri în care persoanele de etnie romă au fost implicate în scandaluri făcute publice de televiziunile naționale.

5 thoughts on “Un cântăreț de manele din Botoșani, revoltat de discriminarea împotriva romilor. „Nu țiganii v-au vândut fabricile, nu țiganii au pus la pământ economia”

  1. „Nu mai discriminati pe TIGANII”…?. Sa il iertam totusi, e doar un manelist, nu un profesor de romana… Sa punem doi de i, pe principiul ” mai bine sa prisoseasca decat sa nu ajunga”. E adevarat ca nu tiganii au distrus economia. Ei „decat” au distrus reputatia tarii asteia prin aproape tot ce au facut si fac : cersetorie, furt, talharie, viol, crima… Il mai tineti minte pe Romulus Mailat, tiganul criminal cate a ingrozit Italia acum vreo 10 ani? Acum vreo doua veri, in Atena, o tiganca romanca incerca sa fure bani de la oamenii cate scoteau bani din ATM ( inclusiv de la mine…). Parisul si toate orasele mari europene sunt plini de hotii si cersetorii TIGANI din Romania. Langa Turnul Eiffel se aud doar manele de la minoritarii nostri… Cat despre discriminare, sincer spun ca eu cred ca exista, doar ca este o asa numita „discriminare pozitiva”, adica majoritarilor le este interzis sa zica ceva de rau despre tigani, indiferent cate grozavii fac acestia impotriva oamenilor cinstiti si muncitori din tara asta. Drept dovada, am mari dubii ca acest comentariu va fi publicat…

  2. Manelist analfabet, ai plătit in viața ta vreo taxa la stat? Justifici măcar chilotii de pe tine?

  3. Poi normal ca furam cersim omoram dar nu la noi in tara macar plecam in europa daca in romania nu ni se ofera un loc de munca pentru ca suntem tigani macar ce facem dar nu la noi in tzara . Mandritiva cu noi ca noi avem valorile cele mai mari noi aducem cei mai multi bani in tzara. Tigani cu suntem daca aveam tzara noastra era cea mai bogata cea mai respectata si fara cazuri care se aude de violuri crime corupere de minori trafic de droguri trafic de persoane sechestrari si talhari nu auziti tigani sa faca astea nici o data voi romani e pline piscarile de violatori si traficanti si criminali violatori ce sunt aia tigani sau roamni spuneti

  4. Vreau de la voi romani un raspuns care va credeti cei mai cinstiti . Dinca ce este roman? Clamparu ce este roman ? Iliescu ce este roman ? Dancila ce este romanca basescu ce este roman spuneti de ce nu vb de ei nu de tigani si noi lam avut pe cioaba ce a facut a omorat pe cineva sau a furat ceva nu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *