Mesajul unui angajat al Spitalului Botoșani, după moartea doctoriței Andrioaie: „De ce mor medicii? Mergem la ei cu inima cât un purice, însă…”

Șeful Serviciului Runos de la Spitalul Județean Botoșani, Stelian Aivăncesei, a transmis un mesaj emoționant după moartea medicului Mariana Andrioaie, în vârstă de 68 de ani, care a fost infectată cu COVID-19.

Stelian Aivăncesei se arată afectat de moartea colegei sale.

„Am sa scriu mereu acelasi text, poate ca si moartea se va plictisi si nu va mai lua viata OAMENILOR! De ce mor medicii? Pentru ca sunt si ei oameni! Oameni pe care-i cautam cand avem nevoie, oameni carora ne punem viata in mana, inima si mintea lor atunci cand avem nevoie, cand suntem disperati, cand Dumnezeu ne mai incearca. Mergem la ei cu inima cat un purice, insa ei ne fac sa speram, sa ne vindece, sa ne dea sansa sa continuam viata. Viata pe care ne-o da Dumnezeu odata cu nasterea. Viata pe care uneori medicii ne ajuta sa o continuam ajutati si de Dumnezeu. Ieri 27.04.2020, am aflat ca a murit dr. Mariana Andrioaie (68 ani), medic in specialitatea interne din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta „Mavromati” Botosani. Ne intrebam de ce oare? Pentru ca si ea a fost OM! Un OM care a vindecat, si s-a dedicat meseriei alese. Probabil ca si ingerii au nevoie de medici!”, spune Aivăncesei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *