Fiul unui primar, încarcerat în Peniteniarul Botoșani

Fiul unui fost primar din Iași a fost încarcerat în Penitenciarul Botoșani, la începutul acestei luni după ce a fost condamnat pentru evadare. Marian Lucian Nagîț, de 43 de ani, este un client mai vechi al oamenilor legii, pe numele său fiind mai multe condamnări. El va petrece peste patru ani după gratii.

În 2012, bărbatul a fost trimis după gratii pentru tâlhărie, dar a primit o învoire de 24 de ore, numai că acesta nu s-a mai întors în penitenciar. A mers la iubita sa, apoi și-a vizitat bunica, urmând să vină cu autobuzul la Botoșani.

Între timp, însă, acesta își punea planul de evadare la punct: voia să fugă în Serbia. Angajații Penitenciarului Botoșani l-au dat în urmărire generală și în consemn la frontieră. O echipă de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași a descins la domiciliul unui unchi al acestuia și l-au găsit pe bărbat dormind. A fost luat și dus în pușcărie, iar un an mai târziu a fost trimis în judecată pentru evadare. Numai că acesta era deja eliberat pentru că își executase prima sentință. A fost condamnat, dat în consemn și a fost reținut și încarcerat în pușcărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *