Botoșaniul, în doliu! Zeci de mesaje de regret după moartea medicului Mariana Andrioaie. „Ai salvat mii de vieți iar pe tine nu te-a putut salva nimeni”

Botoșaniul este în doliu după moartea renumitului medic Mariana Andrioaie, de la Spitalul Județean Botoșani. Zeci de mesaje au apărut pe rețelele de socializare de la anunțul morții medicului infectat cu COVID-19.

Medicul Mariana Andrioaie ar fi contactat virusul de la o tânără de 27 de ani, care fost internată în unitatea medicală din Botoşani şi care, ulterior, a decedat. Primele probe pentru cadrul medical au fost recoltate în data de 24 martie, iar rezultatul a ieșit negativ. Pe 19 aprilie, doctorița s-a internat în secția de Infecțioase din Botoșani, iar o zi mai târziu a fost retestată, rezultatul fiind pozitiv. A fost transferată la Spitalul de Boli Infecțioase Iași pe 24 aprilie. Decesul a survenit pe 27 aprilie, în jurul orei 3.30. Medicul suferea de diabet zaharat și cardiopatie hipertensivă.

Iată câteva dintre mesajele transmise de către cei care au cunoscut-o:

  • Ai fost un suflet bun si mare pe pamant care a avut puterea sa lupte din greu cu viata asta crunta! Un exemplu pentru noi toti! Ai salvat mii de vieți iar pe tine nu te-a putut salva nimeni.Acum Dumnezeu a avut nevoie de tine sa veghezi asupra celor dragi. Nu te vom uita niciodata si mereu vei fi in inimine noastre. Dumnezeu sa te odihneasca in pace matusa draga!
  • Dumnezeu să o Odihnească în pace. Eram copil si tata spunea mereu doamna doctor Andrioaie la ea a fost mama mea multi ani internată. Dumnezeu să le odihnească în pace.

  • Dumnezeu sà o odihneascà in pace Drum lin spre Ingerii Doa-na Doctor

  • O cunosc. Un medic şi un om deosebit. Drum lin spre ceruri, dragã Doamnã Doctor!

  • Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace, mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru toți bolnavii care v au trecut pragul cabinetului. Odihna veșnică doamna doctor recunoștință pentru tot!!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *