VIDEO Dana este eroul nostru! Cum și-a primit un pompier din Botoșani acasă soția, după ce aceasta a stat două săptămâni pe „frontul” Covid – 19

O asistentă medicală din Botoșani, care a stat două săptămâni departe de familie pentru a fi în prima linie de luptă COVID, a avut parte de o primire cu totul și cu totul specială din partea familiei. 

Soțul său, care este pompier, dar și fiica, o numesc erou. Costel Pănescu spune că a așteptat-o cu sufletul la gură, momentul în care soția lui, Dana Pănescu, s-a întors acasă după două săptămâni de luptă pe „frontul Covid – 19” fiind surprins de fiica lor, studentă la medicină.

Dana este eroul nostru! În calitate de asistent medical a îngrijit primii bolnavi infectați cu noul coronavirus SARS CoV 2, internați la Spitalul Judetean de Urgență Mavromati Botoșani. În tot acest timp, preventiv, a stat departe de familie. Timp de 27 de ani, de cand sunt militar, ea s-a rugat sa mă întorc sănătos la familia mea. De data aceasta eu sunt cel care a așteptat-o acasă, cu sufletul la gura„- este mărturia colegului nostru, plt.adj.șef Costel Pănescu.

Colegii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență i-au urat și ei Danei putere de muncă și sănătate.

”Îi urăm și noi multă sănătate, putere de muncă și îi mulțumim pentru efortul depus! Noi suntem la datorie pentru voi! Voi stați acasă pentru noi!”, se arată în postarea ISU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *