Șofer turmentat dat în vileag de un botoșănean. Polițiștii i-au dat și o amendă după ce i-au văzut declarația

Duminică, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 9 Vlăsineşti, au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat, care este posibil să se afle sub influenţa alcoolului, conduce un autoturism pe raza localităţii Avrămeni.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, au identificat autoturismul respectiv, stabilind şi identitatea conducătorului auto în persoana unui bărbat de 46 de ani din localitatea Avrămeni.

Conducătorul auto figura în bazele de date cu dreptul de a conduce autoturisme anulat, mai mult de atât, acesta emana halenă alcoolică, însă a refuzat testarea cu aparatul alcooltest şi prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

De asemenea, bărbatul avea asupra sa o declaraţie pe propria răspundere, însă nu era completată conform prevederilor legale, motiv  pentru care a fost sancţionat cu amendă în cuantum de 2.000 de lei. 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *