Fabrică de confecții închisă după ce opt angajați au fost confirmați cu COVID

femeie fabrica de confectii botosaniO fabrică de confecţii din Caracal a fost închisă, după ce opt angajaţi au fost confirmaţi cu Covid-19. Potrivit prefectului judeţului Olt, Florin Constantin Homorean, pe data de 23 aprilie a fost confirmată cu Covid-19 o persoană angajată a unei fabrici de confecţii textile din municipiul Caracal, aceasta fiind internată în spital.

Direcţia de Sănătate Publică Olt a declanşat o anchetă epidemiologică în acest caz, iar în urma verificărilor au fost identificaţi opt contacţi direcţi, angajaţi ai fabricii, care prezintă simptomele virusului. Dintre aceştia, şapte au fost declaraţi infectaţi cu Covid-19.

Direcţia de Sănătate Publică Olt a dispus măsura închiderii fabricii, iar pentru cei 88 de angajaţi a fost dispusă măsura izolării la domiciliu. În cazul apariţiei semnelor specifice de boală, persoanele izolate la domiciliu vor fi investigate şi testate, conform metodologiei de supraveghere a infecţiei umane cu noul coronavirus (2019-nCoV), actualizată. De asemenea, s-a dispus efectuarea dezinfecţiei la locaţia fabricii”, susține Florin Constantin Homorean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *