Botoșănean celebru pus la zid de propria familie. Scandaluri și înjurături în loc de urări de Paște

Actorul George Burcea, cel care și-a petrecut copilăria și o parte din adolescență la Botoșani, trece printr-un scandal de amploare după divorțul dintre el și cântăreața Andreea Bălan, cu care are doi copii.

În scandalul dintre el și fosta soție au intervenit și rudele actorului care au încercat să tempereze oarecum starea de tensiune dintre cei doi foști soți.

Atât mama lui George, cât și frații lui ar fi încercat să discute cu actorul și să-l ajute. Doar că toți membrii familiei s-ar fi lovit de o atitudine ostilă. Din câte se pare, fostul soț al Andreei Bălan a bifat „performanța” de a se fi certat atât cu mama sa, cât și cu propriii frați.

Conform apropiaților, sora lui George a luat decizia de a înceta orice comunicare cu actorul, la scurt timp după ce fostul soț al Andreei Bălan și-a amenințat tatăl cu procese. Din câte se pare, divorțul ar fi fost doar „cireașa de pe tort” care a dus la „renegarea” lui George.

De cealaltă parte,  între actor și cântăreață au curs „urări de bine” chiar și în ziua de Paște.

Actorul a descoperit că nu mai are acces la contul oficial de Instagram al Ellei, fiica lui cea mare din mariajul cu Andreea Bălan. Nervii săi au fost întinși la maximum și… înainte de miezul nopții a răbufnit în public. Reacția Andreei n-a întârziat să apară, iar, la scurt timp, artista i-a transmis un mesaj dur fostului soț.

„Când postezi satâre după ce dai share la pozele cu Ella și Clara, e firesc să primești block, ca să nu mai dai share și să apară copiii lângă astfel de postări periculoase! Vreau un tată exemplar, nu de care să îmi fie teamă”, este postarea vedetei.

Din câte se pare, până ca disputa dintre cei doi să ajungă în mediul online, s-a dus un adevărat „război de gherilă”, purtat prin intermediul convorbirilor telefonice, dar și al sms-urilor.

Fără să țină cont că se află în ziua de Paște, George Burcea ar fi tunat și ar fi fulgerat. Fostul soț al Andreei Bălan ar fi apelat chiar la înjurături și amenințări la adresa fostei partenere de viață, potrivit cancan.ro.

Sursa: evz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *