Apă plată, dezinfectant și materiale sanitare oferite de deputatul Tamara Ciofu Spitalului Județean

Deputatul PSD, Tamara Ciofu, a făcut Spitalului Județean o sponsorizare de 1000 sticle de apă a câte 2 litri. Apa va fi distribuită cadrelor medicale din prima linie, dar și bolnavilor.

Deputatul PSD a mai completat sponsorizarea către spital cu măști, dezinfectante, mănuși și spirt medicinal.

Tamara Ciofu spune că în săptămâna care urmează și Firma Aqua Carpatica va sponsoriza cu alte mii de sticle cu apă secțiile Spitalului Județean, dar și Spitalul municipal Dorohoi.

Continuând campania de susținere a spitalelor, ieri, în zi de mare sărbătoare – Izvorul Tămăduirii, am venit în sprijinul Spitalului Județean Mavromati Botoșani cu o cantitate de 2000 litri de apă_îmbuteliată și cu o donație de mănuși , măști și substante dezinfectante  pentru colegii mei din prima linie UPU, care sper să le fie de ajutor. Vreau să mulțumesc întregii echipe Carpatica Beverages SA, -Aqua Carpatica, care va continua demersul meu și care începând de marți va oferi prin sponsorizare apă îmbuteliată atât la secțiile spitalicești din municipiul Botoșani cat și la Spitalul municipal Dorohoi. Există solidaritate, există în continuare preocupare”, a declarat medicul Tamara Ciofu

 

One thought on “Apă plată, dezinfectant și materiale sanitare oferite de deputatul Tamara Ciofu Spitalului Județean

  1. Uite ca se poate.
    Fara reclama la pisde, fara trandafiri, fara iz politic.
    Din suflet.
    Ce zici lupascule ?! Te bagi ?!
    Sau nu poti fi asa de elegant – diferenta dintre medic si brancardier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *