Directorul Cancelariei Prefectului, despre Costel Lupașcu: Este de o josnicie nemaintâlnită atitudinea unui parlamentar PSD, care se trezește să dea lecții de administrație

Cristian Roman, directorul Cancelariei prefectului Botoșani, cataloghează drept o ”o josnicie nemaintâlnită” atitudinea deputatului PSD, Costel Lupașcu, care ”se trezește să dea lecții de administrație”. 

Asemeni și celorlalți liberali, Roman a ieșit la atac, după ce Costel Lupașcu a cerut demisia prefectului Dan Nechifor, acuzându-l pe reprezentantul Guvernului în teritoriu de incompetență în ceea ce privește gestionarea starii de urgență din județ.

Preluarea mandatului prefectului județului alături de echipa din
cadrul Cancelariei a coincis cu decretarea stării de urgență, ceea ce a
determinat o mobilizare extrem mai rapidă a tuturor autorităților
implicate în gestionarea ei. Așadar, de la început, am înțeles că misiunea noastră este una pe cât de dificilă pe atât de inedită, fiind o provocare chiar și pentru noi, cei care avem ani de experiență în administrație. De aceea, este de o josnicie nemaintâlnită atitudinea unui parlamentar PSD, care se trezește să dea lecții de administrație în condițiile în care singurul său contact cu starea de urgență l-a reprezentat momentul în care a profitat de context pentru a-și face, gratuit și nemeritat, testul pentru coronavirus, după care s-a retras liniștit din activitatea publică”, a declarat Cristian Roman.

Acesta spune că Lupașcu a ieșit cu atacuri pentru a-și proteja anumite interese.

Toate demersurile inițiate de prefectul județului, în calitatea sa șef
al Comitetului pentru Situații de Urgență, sunt atacate într-un mod sau altul de armata pesedistă. Să ne mai întrebăm de ce, domnule Lupașcu? Sau răspunsul îl vom afla în curând de la noul manager al Spitalului Județean și în urma controlului de la Direcția de Sănătate Publică? Asigurăm botoșănenii că facem ceea ce trebuie și depunem toate eforturile pentru a limita și combate răspândirea coronavirus pe teritoriul județului Botoșani, mai ales că ne aflăm în fața unei situații de criză cu care nu ne-am mai confruntat vreodată. Suntem în linia întâi și singura preocupare este siguranța cetățenilor”, a adăugat directorul Cancelariei Prefectului

One thought on “Directorul Cancelariei Prefectului, despre Costel Lupașcu: Este de o josnicie nemaintâlnită atitudinea unui parlamentar PSD, care se trezește să dea lecții de administrație

  1. Domnule Roman, dacă dumneata pui pumnul în gură unui parlamentar pentru că nu-ți convine critica, atunci cum stai cu aplicarea regulilor democrației și a statului de drept?
    Îți aduci aminte când și dumneata ai avut adevărate tirade critice la adresa guvernării pesediste și nimeni nu te-a pus la colț?? În plus, dumneata ești un simplu funcționar. Lasă-l pe prefect să-și exprime nemulțumirile, nu-i așa??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *