Bucură-te de primăvară! 

Primăvara vine întotdeauna cu o energie bună, ne face să ne dezmorțim și să ne gândim la noi începuturi. Este momentul în care ne facem noi planuri, ne setăm următoarele țeluri și toate lucrurile parcă încep să înflorească.

Însă, pentru a face loc lucrurilor bune să intre în viața noastră, trebuie să renunțăm la cele vechi și nefolositoare. De când suntem mici, bunicii si părinții ne-au învățat că primăvara trebuie să facem curățenie generală în casă. Curățenia de primăvară ne ajută să ne eliberăm mintea, să ne relaxăm si să aducem aer proaspăt în casele noastre. Fă-ți curat în casă, aruncă tot ce nu îți mai trebuie și nu uita de dulap. Nu păstra lucrurile care nu îți mai vin, nici pe cele pe care nu le-ai mai purtat de foarte mulți ani. Fă o faptă bună și donează-le celor care au nevoie de ele cu adevărat.

Renunță și la pantofii care nu mai sunt într-o stare bună, ți-au provocat bătături sau nu mai sunt în trend. Îți poți alege o altă pereche potrivită din noile modele de pantofi de dama pentru primavara.

După ce ai terminat curățenia în casă, ideal ar fi să faci și curățenie digitală: în telefon, laptop și e-mail. Păstrează doar ceea ce îți este de folos, astfel vei fi mai organizată și vei avea mai mult spațiu pentru noile provocări.

Planifică-ți următoarea vacanță. Astfel, chiar dacă petreci foarte mult timp la birou în timp ce vremea frumoasă te îmbie să te plimbi, vei trece mult mai ușor peste această perioadă știind că în curând vei pleca în vacanță. În pauzele de la birou, îți poți crea outfit-uri pentru vacanță și îți poți alege un rucsac dama potrivit pentru plimbările lungi.

Adoptă un stil de viață sănătos, încearcă să faci mai multă mișcare, să te hidratezi și să mănânci cât mai multe fructe, verdețuri și legume. Ai de unde alege în această perioadă.

Primăvara este momentul să faci și o schimbare de look.  Alege-ți o nouă tunsoare, adaugă în garderobă piese vestimentare noi și nu uita să zâmbești cât mai mult.

Încearcă să petreci cât mai mult timp cu familia sau să faci activități care te relaxează. Petrece cât mai mult timp în natură, fii atentă la tot ceea ce te înconjoară, ascultă ciripitul păsărilor, admiră renașterea naturii, bucură-te de copacii înfloriți și de mireasma florilor.

Primăvara poate aduce cu ea noi începuturi. Bucură-te de fiecare moment!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *