Amenzi de aproape 300.000 lei date la Botoșani pentru încălcarea ordonanțelor militare

Poliţiştii botoşăneni continuă să acţioneze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, pentru verificarea respectării normelor impuse în contextul stării de urgenţă.
Zilnic se desfășoară activităţi specifice pentru prevenirea şi combaterea răspândirii COVID-19.
​Astfel, au fost efectuate verificări cu privire la respectarea interdicţiilor pe timpul stării de urgenţă în cazul a 279 de persoane fiind, de asemenea, verificate şi 46 localuri publice.
​Totodată, au fost aplicate 64 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 130.000 de lei, dintre care 63 pentru nerespectarea măsurilor privind restricţionarea circulaţiei în valoare totală de peste 250.000 de lei.

În ultimele 24 de ore pe raza judeţului au fost organizate patru acţiuni punctuale pentru verificarea respectării măsurilor impuse prin ordoananţele militare, pe raza municipiului Botoşani, oraşelor Ştefăneşti, Flămânzi şi Bucecea.
Cu ocazia acţiunilor au fost legitimate 267 de poersoane, verificate 129 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 19 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 25.000 de lei.

Și Inspectoratul Județean de Jandarmi Botoșani a aplicat 10 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor privind
restricționarea circulației, în valoare totală de 24.000 de lei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *