Anunțul Kaufland pentru toți clienții. Mare atenție! Poți fi păcălit

Cum o problemă nu vine niciodată singură, pe lângă virus, avem parte și de mesaje false, scrise de oameni care instigă în a le distribui masiv, pentru a ajunge la mare parte din cetățeni, fără dovezi, fără sens. De data aceasta nu e un mesaj, ci un concurs fals, care folosește numele Kaufland în mod ilegal. Lanțul de hipermarketuri a atras atenția asupra erorii, pe pagina sa de Facebook, scrie playtech.ro.

Chiar dacă scrie negru pe alb că hipermarketul Kaufland oferă premii, de această dată este eronat, lucru asupra căruia lanțul de magazine a atras atenția. Mai exact, oamenii au distribuit zilele precedente un concurs conform căruia descărcând un anume conținut, poți câștiga un premiu în numele companiei germane.

Reprezentanții retailerului au lămurit, pe contul de Facebook, că acest concurs folosește numele Kaufland în mod ilegal, rugând oamenii să nu dea curs propunerii descoperite pe internet. În final, lanțul de magazine a arătat sursa directă către care cumpărătorii își pot îndrepta privirea pentru a participa la realele lor concursuri.

„În ultimele zile se distribuie concursul conform căruia descărcând acest conținut, puteți câștiga un premiu în numele Kaufland. Acesta este un concurs fals care folosește numele Kaufland în mod ilegal și vă rugăm să nu dați curs. Toate concursurile desfășurate de Kaufland sunt disponibile pe www.kaufland.ro și pe canalele oficiale de social media”, este anunțul reprezentanților Kaufland România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *