VIDEO Un fotbalist din Botoșani s-a apucat de vlogging. Îi învață pe copii să facă sport acasă, în perioada pandemiei

Florin Acsinte, un fotbalist din Botoșani, în vârstă de 33 de ani, s-a apucat de vlogging. Sportivul și-a făcut un canal de YouTube prin care încearcă să îi învețe pe cei mici, dar și pe părinți să facă mișcare, chiar dacă stau în casă din pricina pandemiei de coronavirus. Ideea a venit tocmai de la fetița sa mai mare.

Fetita cea mare a insistat să facem canalul. Până în momentul intrării în pandemie făcea tenis. Am fost nevoiți să ne adaptăm condițiilor pandemiei și să facem mișcare în casă, atunci a venit ea cu ideea de a ne filma”, ne-a spus Acsinte.

VEZI AICI VIDEO!

El spune că pe YouTube vor fi filmulețe doar cu tematică sportivă, vor fi exerciții de coordonare, de fitness si vor urma exerciții cu mingea. Acsinte a respectat cu strictețe restrictiile din această perioadă. Și-a petrecut timpul acasă, alături de soția și fetițele sale. Au făcut diverse activități și bineînțeles nu au lipsit cele sportive. Îi lipsește însă fotbalul, spune el, dar și alergările, ieșirile în parc cu fetițele sale și abia așteaptă să meargă la… mănăstiri.

Fiind plecat foarte mult timp in cantonamente am pierdut aniversările si sărbătorile petrecute cu familia. Anul acesta am putut să îmi sărbătoresc ziua și Paștele alături de fetite si sotie”, spune, cu bucurie, fotbalistul.

Recent, acesta a intrat și în politică, dar s-a înscris și la școala de antrenori.

Când faci totul cu plăcere și dedicare, reușești să le combini pe toate”, spune Acsinte.

El a precizat că nu se lasă de fotbal și sunt in discuții cu câteva echipe pentru a continua pe plan fotbalistic deoarece consider ca încă ma simt bine din punct de vedere fizic pentru a mai juca…și pe viitor ce mai vrea Bunul Dumnezeu!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *