VIDEO Bogdan Ota, botoșăneanul care a ajuns în finala „Norvegienii au talent”, sare în ajutorul cadrelor medicale de la Spitalul Botoșani. „Ajutăm eroii din secția ATI”

bogdan-ota-novergienii-au-talentPianistul și compozitorul Bogdan Ota, originar din Botoșani, cel care a ajuns în finala „Norvegienii au talent”, sare în ajutorul cadrelor medicale de la Spitalul Județean de Urgență Botoșani.

Alături de Asociația Dreams IS și Roxana Ota, acesta a realizat un clip video pentru a strânge fonduri care să ajute la achiziționarea de echipamente de protecție, materiale sanitare și dezinfectanți pentru Secția ATI a Spitalului Botoșani.

„Ajutam eroii din Sectia ATI a Spitalului Mavromati Botosani! Impreuna cu Bogdan Ota, elevii mei si Asociatia DREAM IS am realizat acest video pentru a strange fonduri care sa ajute la achizitionarea de echipamente de protectie, materiale sanitare, dezinfectanti si aparatura medicala necesare in lupta cu virusul ce a oprit omenirea in loc. Va rugam sa donati in contul ASOCIATIEI DREAM IS RO34BACX0000001951850001 deschis la Unicredit Tiriac Bank Iasi, cu mentiunea DONATIE ATI BOTOSANI”, spune Roxana Ota.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *