Un botoșănean a lansat un concurs inedit pentru a promova producătorii locali. Tort, mici, cârnați și vin oferite ca premii

Un tânăr din Botoșani a lansat un concurs inedit pentru a-i sprijini pe producătorii locali și pentru a-i determina pe botoșăneni să cumpere produsele naturale făcute de producătorii din județul nostru.

Concursul începe pe 22 aprilie și se încheie pe 25 aprilie. Vor fi premiate trei persoane prin tragere la sorți.

Vor fi oferite premii în produse naturale de consum: cașcaval, suc natural, legume, miere de albine, vin, preparate etc toate acestea având ca scop consumul de produse sanatoase si promovarea produselor autohtone. Comunitatea din care facem parte merită să mănânce sănătos și bun iar produsele autohtone merită cumpărate. Pentru a vă putea înscrie la acest concurs trebuie să cumpărați de la aceștia prin intermediul grupului #PRODUCATORI #LOCALI”, spune Emanuel Corduneanu.

Sunt zece producători locali, până în prezent, care oferă premii pentru concurs. Aceștia vor trece pe o listă cumpărătorii dornici să participe la concurs, iar apoi se va face o tragere la sorți.

Dacă cumpără vin, producătorul va face lista. Dacă compara legume producătorul va face lista cu nume / număr de telefon. La finalul concursului voi primi de la fiecare listele cu cei care au cumpărat de la dânșii, se vor face biletele cu nume / număr telefon toate vor fi puse la gramada și se vor extrage 3 persoane care vor câștiga premii consistente în produse naturale de consum”, spune Corduneanu.

Mai multe detalii puteți obține de la organizator pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *