Dramatic! Femeie din Botoșani bătută, violată de un tată și fiii acestuia, apoi aruncată în stradă

Lenuța T. o româncă din Botoșani plecată în Italia pentru un trai mai bun  avut parte de șocul vieții ei. După ce a lucrat câteva săptămâni, la negru, ca badantă pentru un vârstnic din Roma, femeia s-a trezit bătută, violată și aruncată în stradă pentru că nu a mai suportat abuzurile acestuia și a celor doi fii ai lui.

O badantă româncă a fost aruncată din casa unde lucra, chiar în Săptămâna Mare și în plină pandemie de coronvirus, de către familia la care lucra. Românca spune că vârstnicul pe care trebuia să îl îngrijească și cei doi fii ai lui au condiționat-o să întrețină relații sexuale cu ei pentru a putea rămâne în casă.

Femeia, care spune că nu lucra cu un contract legal și care a câștigat doar 800 de euro în cele 6 săptămâni pentru munca depusă zi de zi, s-a trezit dată afară din casă după ce a fost bătută și violată de cei trei bărbați. Mai mult, femeia a fost obligată să semneze un act din care să reiasă că ea nu a muncit în această perioadă, ci a fost doar găzduită în acea locuință.

Femeia a cerut însă ajutorul altor badante românce care i-au sărit imediat în ajutor. A fost alertată Poliția și Garda de Finanțe. Femeia a așteptat în fața blocului ajutorul care a venit de la un grup de conaționali care au aflat despre cazul ei pe un grup de voluntari. Lenuța a fost îndrumată spre secția de Poliție unde a depus o plângere împotriva celor trei bărbați care au abuzat-o.

Ajutată de câțiva conaționali cu suflet mare

„Au fost câteva ore sfâșietoare, în care o mână de oameni s-au zbătut să ajute, de la distanță, o femeie aflată într-o situație disperată: aruncată în stradă, abuzată de trei bărbați departe de țara ei și fără sa se poată face înțeleasă în limba italiană“, a scris Ale, un dintre româncele cu suflet mare care au ajutat-o pe Lenuța.

Din fericire, cazul ei s-a terminat cu bine tocmai datorită ajutorului dat de câțiva conaționali mărinimoși.

A fost dusă la spital iar cei trei au fost ridicați și duși la poliție. Când va ieși din spital, doamna va avea unde locui și, dacă dorește, va avea și un loc de munca“, a spus una dintre femeile care i-au sărit în ajutor badantei românce.

Sursa: stiridiaspora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *