FOTO Inițiativa unei polițiste din Botoșani! A vopsit sute de ouă pentru a le împărți persoanelor nevoiașe și bătrânilor

Un grup de voluntari din județul Botoșani, la inițiativa polițistului de frontieră Simona Elena, a vopsit sute de ouă pentru a le împărți săracilor și bătrânilor din municipiul Dorohoi.

Voluntarii au obținut ouăle de la o fermă avicolă din comuna Copălău și, cu eforturi deloc mici, le-au pregătit pentru a fi donate. Alături de ouă, aceștia vor împărți și 500 de cozonaci de la societatea comercială Spicul 2 Dorohoi, dar și 500 de pâini. 

După ce Iisus a fost răstingnit, Maica Domnului a venit să-și plângă Fiul și a așezat sub cruce un coș cu ouă care s-au înroșit de la sângele ce curgea din rănile lui Iisus… Noi vom da mai departe din sacrificiul lui Iisus si ii vom ajuta pe cei nevoiasi. Vom transforma lacrimile de suferinta in lacrimi de bucurie. Cu ajutorul doamnei Dorina din Dorohoi am vopsit ouale rosii pentru batrani si cei nevoiasi. Ouale proaspete au fost donate de o ferma din Copalau de doamna Ana. Alte 1000 paini si 550 cozonaci se vor dona in satele de pe langa orasul Dorohoi. Multumim SC.Spicul SRL Dorohoi pentru reducerea semnificativa, donatorilor si domnului Iulian care ne-a asigurat transportul”, a scris Simona Elena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *