Razii ale polițiștilor botoșăneni. Zeci de mașini au fost trase pe dreapta

În zilele de 16 și 17 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dorohoi au continuat desfăşurarea de acțiuni în sistem integrat, pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranță publică si pentru verificarea respectării normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă.

 Astfel, în cursul acestor zile, pe raza municipiului Dorohoi au fost legitimate 196 de persoane si verificate 37 de autovehicule. In urma neregulior constatate au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 28.000 de lei.

În timpul acțiunii, un bărbat de 38 de ani din municipiul Dorohoi, a fost depistat de către polițiști în zona Pieței Centrale având asupra sa, pe lângă declarația pe propria răspundere, completată corespunzător și cantitatea de 50 de pachete de țigarete de provenineță Republica Ucraina, fară a deține documente legale.

Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de contrabandă, urmând ca in funcție de rezultatul cercetărilor să fie propusă soluție procedurală.

 

One thought on “Razii ale polițiștilor botoșăneni. Zeci de mașini au fost trase pe dreapta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *