Un tânăr din Botoșani, numit subsecretar de stat la Ministerul Tineretului și Sportului

Ludovic Orban, primul ministru al României, l-a numit pe Radu Lebădă, prim-vicepreședintele TNL Botoșani, în funcția de subsecretar de stat la Ministerul Tineretului și Sportului, urmând a face parte din echipa ministrului Ionuț-Marian STROE.

Membru al echipei Tineretului Național Liberal Botoșani timp de mai bine de 10 ani și membru al Biroului Național Executiv al TNL România, Lebădă Radu s-a remarcat atât prin perseverență și colegialitate cât și prin contribuțiile aduse în implementarea numeroaselor acțiuni locale și naționale ale organizației, menite să asiguredezvoltarea tinerilor din România.

Fiind absolvent al Colegiului Național Mihai Eminescu Botoșani, al Academiei de Studii Economice București, cu un master în Administrație Publică la Școala Națională de Studii Politice și Administrative București, Radu Lebădăeste un tânăr profesionist, care prin munca sa va asigura o creștere considerabilă a oportunităților tinerilor.

“Sunt onorat de încrederea pe care mi-au acordat-o colegii mei, mă alătur echipei de la București cu entuziasm, cu toată energia mea și a colegilor mei din Botoșani. Sunt încrezător că în ciuda tuturor greutăților care ne încearcă acum, vom reuși să păstrăm un echilibru și vom găsi măsuri prin care să readucem tinerii în prim plan, susținându-i să-și împlinească visele aici, în țară.”, a declarat Radu Lebădă, Prim-vicepreședinteTNL Botoșani:

Radu Lebădă a mai fost și consilier local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *