Kaufland face angajări la Botoșani. Ce salarii oferă

kaufland, stiri, botosaniLanțul de retail Kaufland anunță că face sute de angajări în toată țara, inclusiv la Botoșani.  Potrivit unui anunț al companiei, Kaufland are diponibile 250 locuri de muncăpentru întreaga țară. Pe lângă Botoșani, se mai fac angajări  în București, Iași, Craiova, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Ploiești, Călărași, Turda, Sfântu Gheorghe, Moreni, Rădăuți etc.

Disponibile la nivelul întregii companii, posturile oferă oportunități pentru toate palierele de experiență, de la trainee și până la manager, și vizează atât magazinele (lucrător comercial, șef de raion, manager proiect instalații frigorifice etc), centrele logistice (tehnician automatizări, lăcătuș mecanic, electrician, analist SAP etc.), cât și birourile centrale (în Departamentele Procurări, Resurse Umane, Vânzări, Expansiune, Financiar-Administrativ etc.)”, precizează retailerul.

Cei care vor ajunge să lucreze în magazinele Kaufland vor primi un salariu brut minim lunar în companie este de 3.650 lei, valabil de la 1 martie 2020, cu 60% peste salariul minim pe economie din România.

Retailerul oferă, de asemenea, și o serie de beneficii, cum ar fi dezvoltare, program de lucru flexibil și un loc de muncă stabil.

Aplicațiile online se depun pe www.cariere.kaufland.ro, iar informații pot fi obținute la numărul de telefon 021 9132. În această perioadă, interviurile au loc prin telefon sau platforme video online, pentru siguranța candidaților și a echipelor de recrutare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *