Peste 13 milioane de lei investiți în extinderea unui liceu din județul Botoșani

Liceul Dimitrie Cantemir Darabani - BotosaniLiceul Dimitrie Cantemir din orașul Darabani va fi extins și modernizat, printr-un proiect derulat prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Investiția, care va începe în acest an, are o valoare de peste 13 milioane de lei.

Lucrările vor fi executate de societatea comercială LDC Trust Construcții  MV, controlată de omul de afaceri Victor Mihalachi, cea care, de altfel a câștigat și licitația pentru reabilitarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoșani. 

Contractul încheiat de Primăria Darabani și LDC Trust Construcții  MV vizeazî prestarea de servicii de proiectare la faza de Proiect Tehnic (PT), asistenta tehnica din partea proiectantului si executie lucrari pentru realizarea investitiei finantata prin PNDL.
Serviciile presupun: elaborare proiect tehnic conform prevederilor legale in vigoare, documentatii pentru obtinerea acordurilor şi avizelor şi a documentaţiilor necesare obţinerii autorizaţiei de construire (PAC şi POE) si asistenta tehnica din partea proiectantului pe intreaga durata de executie a lucrarilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *