Costel Lupașcu, deputat PSD: Încetați să vă mai bateți joc de speranța noastră, a românilor!

În urma acțiunilor haotice și a incompetenței Guvernului PNL în gestionarea crizei sanitare, dar și în lipsa oricărui dialog pentru un plan de măsuri economice și sociale, deputatul social-democrat Costel Lupașcu face următoarele precizări: 

            ,,Este clar că modul iresponsabil în care acționează Guvernul PNL va distruge economia, dar vă cer să NU vă bateți joc de români. Inconsecvența PNL în tot ceea ce face și ce spune, ruperea tuturor înțelegerilor și acordurilor, inclusiv cel cu Biserica Ortodoxă, este deja prea mult! Este o blasfemie tot ce faceti voi, Iohannis, Orban, Vela și ceilalți, mai bine plecați acasă! NU vă bateți joc de speranța și credința noastră, a românilor, de Biserica Ortodoxă Romanâ, de preoti și de enoriași. Deja este prea mult ceea ce faceți !!! Vreți să omorâți orice speranță a românilor și să nu uitați că veți răspunde pentru toate abuzurile voastre! Această situație nu este singulară pentru reprezentanții PNL, care au procedat identic atunci când au interzis exporturile de produse agricole. Întâi au luat decizia,  apoi au revenit asupra ei, scuzându-se lamentabil că nu au avut date. La fel au acționat și în cazul bugetarilor, când au jucat alba-neagra cu trimiterea acestora în șomaj tehnic.’’ a declarat deputatul PSD Costel Lupașcu. 

            ,,Știm că este o situație grea pentru Țară și am înțeles, încă de la început, că trebuie luate măsuri clare și coerente pentru sprijinirea salariaților și agenților economici greu încercați în această perioadă de epidemie. Dar m-am săturat de o lunga serie de decizii guvernamentale haotice – lipsă de viziune și de competență guvernamentală! Guvernul a acționat haotic, nu a ținut cont de nimeni și a ajuns într-un punct critic. Situația nu mai poate continua așa! Oamenii nu mai înțeleg nimic din ce au voie și ce nu au voie să facă! Am atras atenția că Guvernul trebuie să vină URGENT cu un plan de acțiune concret pentru testarea masivă a populației, transparența informărilor și a achizițiilor făcute, pentru agricultură, pentru relansarea economiei și pentru salvarea locurilor de muncă. De aceea, trebuie să determinăm Guvernul să acționeze. Să facă ceva concret pentru oameni! În toate țările europene, mai puțin în România, au fost deja adoptate strategiile și pachetele fiscale și financiare de sprijin pentru repornire după criză, iar fără acces la programe similare companiile românești au șanse nule în competiția cu cele din alte țări. Din scandalul ,,Sparanghelul german” am înțeles deja ideea Guvernului că nu ai voie să muncești în țară, dar poți să fii trimis ca o marfă în alte țări. Este absolut necesar să existe condiții de muncă egale pentru toți românii pe tot teritoriul național, nu doar în alte țări precum Germania, Austria sau Anglia.’’  a mai declarat deputatul  Costel Lupașcu.

Sursa: comunicat PSD

 

2 thoughts on “Costel Lupașcu, deputat PSD: Încetați să vă mai bateți joc de speranța noastră, a românilor!

 1. Mai, deputatule… Desi liderul tau spiritual – Iliescu – ne invata sa rostim cuvintele altcumva…
  Asculta bine ce-ti spun.
  Sun ortodox. Asa m-am nascut si asa mor.
  Imi voi aprinde singur lumanarea si voi simti, impreuna cu ai mei, ca Hristos a inviat.
  Daca ai fi mers pe la biserica si in afara campaniilor electorale cand cereti ajutor preotilor, desi voi toti, pisdeii, sunteti atei convinsi, credeti doar in sfanta sticla de ulei si sfantul zahar, ai fi aflat, printre altele, ca Hristos ne invata sa facem bine aproapelui nostru.
  Explica-mi : ce bine ii pot face eu celui de langa mine de ma inghesui impreuna cu el sa iau lumina ?!
  Cred ca binele pe care-l pot face este acela de a nu-i face rau.
  In rest … observ ca esti intr-o continua campanie electorala.
  Opreste-te. Opreste-te pana nu-i prea tarziu.
  Incearca sa te bucuri de sarbatori intai in suflet, daca ai suflet (eu unul ma indoiesc) si lasa sa fie putina liniste in Joia mare.
  Despre celelalte vorbim la vot cand, impreuna cu ai mei, te vom votata doar daca vom fi fiind morti.

 2. Ești un prost. Nu de asta te-am ales… Să critici pe alții! Vino cu idei concrete, cu fapte. Donează un salariu către un ONG si încă unul către un spital. Atunci te vom citi! Prostule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com