Explozie de infecții COVID 19 la Botoșani: 40 de cazuri, în ultimele 24 de ore

Numărul persoanelor din județul Botoșani infectate cu noul virus COVID 19 a crescut vertiginos. Potrivit ultimei raportări, joi erau 275 de persoane infectate, față de 235 câte au fost miercuri, cu 40 mai mulți botoșăneni pozitivi.

77 dintre persoanele infectate cu COVID sunt cadre medicale, din care 14 medici. De asemenea, nouă persoane au fost declarate vindecate.

 

One thought on “Explozie de infecții COVID 19 la Botoșani: 40 de cazuri, în ultimele 24 de ore

  1. Chiar nu vede nimeni ca actuala echipa de la conducerea SJUMB nu reuseste,nu poate,nu are capacitatea de a tine sub control lucrurile?!Cate nenorociri trebuie sa se mai intample pentru ca aceasta „manager”sa ne lase pentru totdeauna?!Cu ce-au gresit botosanenii de sunt blestemati sa care asa un balast la conducerea SJUMB.Chiar nu realizati ca mergem pe drumul celor din SV?!Trebuie sa iasa lumea in strada pentru asta?!Nu se gasesc in tot judetul acesta niste oameni care sa stie meserie si sa-si si asume situatia?Lucrurile sunt putrede acolo de multa vreme.Directorul de ingrijiri si secretara ,directorul economic si managerul cu acordul tacit al doirectorului medical si SPICIN invart toate
    nefacutele din acea institutie.Degeaba s-a tot strigat la CJ,laPrefect,la PRESA ca spitalul este pe buza prapastiei….nimeni nu are urechi sa auda!L-au imbrobodit pana si pe Tataru cu „avem di tati”.Nu mai avem minti capabile ,nu mai avem caractere,nu mai avem oameni responsabili si capabili de a construi ceva ,de a SALVA ce se mai poate salva,doar BUFONI?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *