Medic de la UPU Botoșani: Am avut un pacient cu pancreatită care a murit pentru că accesul la serviciile medicale este blocat de pacienții COVID

Medicul Alin Atudoroae, de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Botoșani, critică modul în care Direcția de Sănătate Publică Botoșani a organizat totul pentru tratarea pacienților COVID. El susține că un pacient de-al său a murit pentru că  accesul la serviciile medicale este blocat de pacienții cu COVID.

„Ce face DSP-UL, are 29 de infectati in aceeasi locatie, respectiv centrul de batrani. Toti au forme usoare sau medii. Se gandesc ei sa-i plimbe pe toti cu ambulantele pe la infectioase apoi la Judetean apoi, iar la infectioase apoi sa ii interneze la judetean. Deci plimbi 29 de vectori. In loc sa ii izolezi in locatie si sa urmaresti evolutia lor. Pe mine ma doare mintea. Ceea ce facem noi acum nu seamana deloc a medicina.Sincer… Luni am avut un pacient cu pancreatita care a murit pt ca accesul la serviciile medicale este blocat de pacientii cu COVID. Multi dintre ei asimtomatici. Omul ala a murit pentru ca a ajuns la spital prea tarziu”, susține medicul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *