Durere cumplită pentru o mămică cu cinci copii din Botoșani. Grav bolnavă, femeia nu are nici măcar cu ce să își hrănească copilașii

Gina Luchian are 46 de ani și este mama a cinci copilași. Trăiește cu aceștia într-o căsuță din satul Badarai, comuna Santa Mare. A muncit pentru ei cum a putut, oricât de greu i-a fost, niciodată nu s-a gândit să renunțe la ei.

De multe ori, neajunsurile o aduceau la limită, dar cei cinci copii îi dădeau putere să meargă mai departe. Soarta nu a fost deloc blândă, însă, cu ea. O veste cruntă i-a schimbat total cursul vieții. S-a îmbolnăvit de cancer uterin. Din păcate, este fază terminală.

Durerile sunt cumplite, are nevoie de medicamente, dar necazul său este cu atât mai mare cu cât acum se află în imposibilitatea de a avea grijă de copiii săi. Nu are nici ce să le pună pe masă.

Când toate gospodinele pregătesc tot felul de bunătăți pentru masa de Paște, mămica Gina nu poate să le ofere nimic celor cărora le-a dat viață.

Cei care vor să rupă din puținul lor și să ajute o femeie aflată în necaz pot lua legătura cu Mariana Duduc, președinta Asociației Pro Santa Mare, la numărul de telefon 0740518324.

Pot dona alimente pentru copilași, scutece sau bănuți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *