Un botoșănean face demersuri pentru o piață en-gros pentru toți producătorii, din toate domeniile. „M-am săturat să cumpăr produse la un preț supraestimat care nu sunt chiar naturale”

Un tânăr de 32 de ani, din Botoșani, a început un demers pentru o piață en-gros destinată producătorilor din toate domeniile, în județul Botoșani. Emanuel Corduneanu, care lucrează într-o companie 100% românească în domeniul accesoriilor GSM, spune că această piață ar urma să fie deschisă o dată pe săptămână și îi îndeamnă pe botoșăneni să cumpere produse autohtone, începând de la legume și fructe până la carne, lapte, ouă, brânză etc.

M-am săturat să cumpăr produse la un preț supraestimat care nu sunt chiar naturale”, spune, revoltat, tânărul.

Deocamdată, el a creat un grup online PRODUCATORI LOCALI sloganul acestui grup fiind: „Susține-i pe cei de lângă tine” și intenționează să creeze o petiție în acest sens și să ceară sprijinul autorităților.

Sunt mulți oameni ce merg în străinătate la munca își șubrezesc sănătatea, accepta sa fie tarati prin noroi, jigniți, în condiții inumane de cele mai multe ori, iar când se întorc acasă…surpriză! Vin în țară și continua cumpărăturile în marile hipermarketuri unde banii pleacă fix în străinătate, unde au suferit pentru acel bănuț. Aici greșim considerabil și se resimte în economia locala a fiecărui județ din țară. […] Susține-i pe cei de lângă tine. !!! Cumpărați ceva de la magazinul de cartier, este român ca și dvs. Puteți da fuga până într-un magazin unde se lucrează manual, de aici puteți purta cu mândrie o ie, face parte din istoria neamului Românesc.  Vă puteți îndulci cu dulciuri specifice românești gustul de altădată: cozonac, ciocolată, miere de albine naturală, șerbet ș.a.m.d. toate făcute de producători locali.
Puteți încerca și preparatele din carne, gustul, mirosul de afumătură, totul natural ce poate fi mai bun? Dacă vă este poftă să gustați un vin bun și România are vinuri naturale: vin alb frăguță, căpșunică, zmeurică și orice alte soiuri vă recomandă cu drag producătorii.
Câte nu avem noi în țărișoara noastră mică? Merită promovate! Trebuie urgent tras un semnal de alarmă!!! Dacă în fiecare județ ar fi măcar o persoană preocupată să facă ceva în acest sens, economia ar crește, am mânca mai bine, mai sănătos ar fi o șansă pt fiecare dintre noi pt a se reînvesti în producția de larg consum iar toate acestea ar revitaliza economia. Mărfurile ar putea deveni mai ieftine și mai bune iar marele câștig este acela că banii ar rămâne în țară!!!”
, spune tânărul.

Botoșănenii pot cumpăra online produse autohtone. Platforma ”Produs în Botoșani, disponibilă de astăzi

One thought on “Un botoșănean face demersuri pentru o piață en-gros pentru toți producătorii, din toate domeniile. „M-am săturat să cumpăr produse la un preț supraestimat care nu sunt chiar naturale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *