Șase persoane din Botoșani regretă amarnic că au ieșit din casă fără declarații și că s-au strâns la vorbă în Centrul Vechi din municipiu. Au primit cele mai mari amenzi de la instituirea stării de urgență

Centrul Vechi din BotosaniO misiune a Poliției în zona Centrului Vechi al municipiului Botoșani s-a încheiat într-un mod nefericit pentru șase persoane care au fost prinse stând de vorbă. Acestea au primit cele mai mari amenzi date la Botoșani după instituirea stării de urgență.

Fiecare dintre cele șase persoane a fost sancționată cu amenda maximă pentru că nu deținea declarație pe proprie răspundere, dar și pentru că a format un grup mai mare de trei persoane.

Astfel, cei șase botoșăneni au fost amendați fiecare cu câte 40.000 de lei, iar singurul lucru pe care îl pot face este să își achite amenda în termen de 15 zile pentru a beneficia de o reducere la jumătate a cuantumului acesteia.

In urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca acestia nu aveau asupra lor declaratiile pe propria raspundere, motiv pentru care au fost sanctionati cu cate 20.000 de lei fiecare. De asemenea cei 6 au fost sanctionati si pt faptul ca au constituit un grup mai mare de 3 persoane cu cate 20.000 de lei fiecare. In total valoare sanctiunilor aplicate a fost de 240.000 de lei”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției, Delia Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *