Viceprimarul Cosmin Andrei, despre angajata cu COVID: Nu și-a desfășurat activitatea în sediul Primăriei Botoșani. Dacă există suspiciuni cu privire la contacți, ar putea fi făcute teste la mai mulți angajați

Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a declarat că salariata de la Direcția de Taxe și Impozite Locale, confirmată cu COVID, nu și-a desfășurat activitatea în sediul Primăriei. El spune că în cazul în care există suspiciuni cu privire la contacți din sediul Primăriei, vor fi făcute mai multe teste pentru COVID în rândul angajaților.

În acest moment Direcția de Taxe și Impozite este închisă, colegii așteaptă ancheta epidemiologică de la Direcția de Sănătate Publică și măsurile pe care le vor dispune pentru reluarea activității. Dacă există suspiciuni cu privire la contacți, ar putea fi făcute teste la mai mulți angajați, dar doamna a lucrat doar la Direcția de Impozite și Taxe. Nu și-a desfășurat activitatea în sediul Primăriei Botoșani sau în alte sedii din subordinea noastră. Înțeleg că a venit în urmă cu ceva timp la primărie și a luat niște materiale, nu știu dacă era infectată în acel moment, dar noi ne vom conforma deciziei DSP”, a spus Cosmin Andrei.

Pe perioada cât va fi închisă Direcția de Taxe și Impozite Locale, plățile se vor face online prin platforma ghiseul.ro. Viceprimarul susține, însă, că numărul celor care plătesc prin această modalitate este mic.

Nu sunt obișnuiți botoșănenii să plătească online. Mai mult, prorogarea termenului pentru acordarea bonificației a dus la o scădere a încasărilor taxelor și impozitelor locale. Luna trecută, încasările au fost de 73%, comparativ cu perioada similară a anului trecut”, a adăugat Cosmin Andrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *