FOTO Povestea botoșăneanului care se plângea că nu are unde munci și a rămas fără mâncare. Este omul care s-a oferit să repare gratis casa unui localnic după ce a luat foc

Botoșăneanul Mirel Ostafie, din satul Gârbeni, comuna Havârna, care s-a plâns că nu are unde munci și nu mai are nici ce pune pe masă a primit un ajutor nesperat. Polițista de frontieră Simona Elena împreună cu Florin Caletca, de la ACS Juniorul Dorohoi, au auzit de suferința bărbatului, prin intermediul BotoșaniNews.ro, și au mers să îl ajute.

Ne-am mobilizat si am ajuns astăzi încarcati cu de toate, alimente și cele necesare in satul Garbeni, comuna Havirna, jud.Botosani. L-am gasit pe domnul Mirel in căsuță lui modestă gatindu-si niste cartofi. Era dezamăgit că nu are un frigider functional in care sa-si tina mâncarea gatita la rece. Lumea in sat il cunoaste ca un om muncitor la viata lui, dar care a dus o viata grea”, povestește Simona.

Destinul nu i-a fost deloc usor botoșăneanului.  Mirel si-a îngrijit singur tatăl bolnav la pat care a decedat recent, a muncit in tari straine si cu ziua prin sat, nu a avut niciodata o situatie materiala buna si totusi a fost singura persoana din sat care s-a oferit voluntar sa repare o casa gratis cand a luat foc in Viisoara intr-un sat vecin.

Au venit vremuri grele pentru Mirel deoarece lucra cu ziua prin sat, si datorita Covid19, nu a mai putut lucra, fara contract si a rămas fără bani pentru traiul de zi cu zi. Totusi, o veste buna este ca Mirel va incepe munca, la o fermă de animale din sat, si speram ca in scurt timp situația lui se va îmbunătăți pentru el si familia lui. Dacă mai sunt persoane care vor sa-l ajute pe Mirel cu alimente sau orice considerati necesar d-voastra, va rugam dati-ne de stire. Mirel are mare nevoie de un frigider, aragaz si alimente. Il puteti contacta pe Mirel la tel: 0769478512”, spune Simona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *