Atenție! Cu ce motiv poți să mergi la rude de Paște, în contextul restricțiilor prin Ordonanța Militară

În perioada Paștelui, de regulă, rudele merg în vizită unele la altele și ciocnesc tradiționalele ouă roșii. În acest an, însă, ordonanțele militare interzic astfel de vizite.

Prin Ordonanțele Militare nu sunt permise vizitele de curtoazie în ziua de Paște, ci doar deplasarea pentru aprovizionarea rudelor care nu se pot aproviziona singure cu produsele necesare. În același timp, se recomandă, pe cât posibil, evitarea contactului direct sau apropiat cu persoane în vârstă.

Grupul de comunicare strategică reamintește că persoanele infectate cu noul tip de coronavirus pot fi asimtomatice, adică nu prezintă simptome, însă pot transmite virusul foarte ușor, iar persoanele în vârstă reprezintă o categorie vulnerabilă, cu risc crescut de deces.

2 thoughts on “Atenție! Cu ce motiv poți să mergi la rude de Paște, în contextul restricțiilor prin Ordonanța Militară

  1. Ce incredere sa avem in mesajele autoritatilor ,cand aceste autoritati au incalcat toate regulile impuse in situatiile de la Cluj si Iasi,unde a fost ordin de sus sa fie incalcate restrictiile pentru a pleca iobagii lui Iohanis la munca la stapana sa Merkel.Asta in timp ce oamenii nevinovati mor si sunt ingropati ( nu inmormantati) precum cainii vagabonzi.De asemenea lipsa de actiune la timp a autoritatilor a permis intrarea in tara pe baza de declaratie de parca virusul se speria de consecintele unei declaratii in fals.Suntem atacati de virus dar pandemia mai periculoasa este lacomia si ticalosia autoritatilor.

    1. Nu autoritatile i-au trimis cu japca pe cei care au plecat in Germania, la fel cum tot autoritatile nu i-a adus inapoi pe toti ,, absolventii” de Facultatea Alba-Neagra atunci cand cetatenii tarilor unde se aflau au intrat in carantina iar ai nostri nu mai aveau pe cine jecmani(studia).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *