Botoșănean trimis la închisoare după ce a amenințat cu moartea doi polițiști. „Vă aștept eu acasă cu un cuțit”

Ciprian Marius Vărzar, un bărbat din Dorohoi, a fost condamnat la un an și opt luni de închisoare, vineri, de magistrații Judecătoriei Iași după ce a amenințat cu moartea doi polițiști. Decizia magistraților nu este definitivă.

Instanța a decis, de asemenea, ca botoșăneanul să le plătească polițiștilor daune morale de 5000, respectiv 4.000 de lei.

Scandalul a avut loc pe data de 2 septembrie 2019, în jurul orei 17:30. Individul pus pe scandal a fost luat la întrebări de doi polițiști din cadrul  Poliției Transporturi – Postul de Poliție TF.

Între orele 17:40 și 19:00, inculpatul a adresat amenințări cu moartea față de cei doi agenți din cadrul Poliției Transporturi, atât în sediul Postului de Poliție, cât și în autospeciala MAI, care se deplasa către Institutul de Psihiatrie «Socola», din Iași”, au precizat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Polițiștii au decis transportul botoșăneanului la Socola, iar la scurt timp au ajuns doi agenți de pază, pe care individul i-a amenințat, de asemenea.

O să vă aștept eu acasă sau la serviciu și vă omor eu cu cuțitul! De 20 de ori vă lovesc și vă termin eu!”, ar fi spus individul către agenți, când încercau să-l imobilizeze.

În urmă cu câteva luni, Marius Ciprian Vărzar a fost arestat preventiv de judecătorii băcăuani, el fiind suspectat că a acostat o fată de 11 ani, pe care ar fi dus-o la cerșit în județul Bacău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *