Șocant! Un bărbat și o femeie au fost găsiți înjunghiați, în mașină

Două un bărbat și o femeie au fost găsiți înjunghiați în gât, joi seară, într-un autoturism oprit pe DN1, în stare de semiconștiență. Potrivit anchetatorilor, bărbatul a înjunghiat-o pe femeie, iar apoi s-a tăiat și el.

„În aceara seară, prin apel 112 a fost sesizat faptul că o persoană, aflată într-un autoturism, oprit pe DN1, pare a fi bolnavă sau rănită. La fața locului s-au deplasat polițiști ai Secției 2, dar și ai Brigăzii Rutiere. În autoturismul în cauză au fost găsite doua persoane, bărbat și femeie, ambele prezentând leziuni produse cu un obiect tăietor”, transmite Poliția într-un comunicat.

Bărbatul de 47 de ani a fost reţinut pentru tentativă la omor şi va fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, potrivit Agerpres. Anchetatorii au precizat ulterior că acesta a lovit-o pe femeie, de mai multe ori, cu un cuţit, după care s-a tăiat şi el.

Primele date indică faptul că bărbatul și femeia au avut un conflict, care a degenerat, mai spun polițiștii.

La fața locului cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept.

Sursa: Stirile Protv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *