Incredibil! Botoșănenii care au reclamat condițiile din centrele de carantinare au refuzat să fie mutați

Botoșănenii întorși din străinătate, care au fost băgați în carantină în centrul de la Agafton, și s-au plâns în nenumărate rânduri de condițiile de acolo, au refuzat să fie mutați.

Aceștia s-au răzgândit când s-au întreprins măsurile necesare transferării lor către alte centre de carantinare.

Facem precizarea că, în ciuda mobilizării autorităților pentru a aplana starea de nemulțumire prin efectuarea tuturor procedurilor de mutare către altă locație, persoanele respective s-au răzgândit și au refuzat mutarea, considerând decente condițiile de carantinare.  În aceste condiții, facem un apel către toate persoanele care se află în regim de carantinare să înțeleagă starea de urgență și eforturile autorităților de a limita răspândirea Covid 19”, se arată într-o informare a CJC Botoșani.

„Noi am refuzat pentru ca nu suntem papusile voastre sa ne mutati colo colo, noi ramanem aici pentru ca noi am dezinfectat cladirea pentru ca banii alocati de dezinfectie au intrat in alte buzunare. NU PLECAM NICAIERI DE AICI si daca vom fi luati cu forta vom lupta pana la moarte pentru dreptatea noastra”, spune Petrică Vitelaru, unul dintre cei aflați în carantină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *