Două asociaţii de proprietari refuză, în continuare, să semneze contracte cu societatea Modern Calor

Din acest motiv, societatea de termoficare întâmpină probleme în recuperarea banilor plătiţi de botoşăneni la căldură. Reprezentanţii Primăriei Botoşani spun că acolo unde facturarea este individuală gradul de încasare a societăţii Modern Calor de la populaţie este de 70-80%, în timp ce la cele două asociaţii gradul de încasare este de numai 4%.

Vom încerca şi de bună voie, şi mai controlaţi să facem şi pe aceste asociaţii să respecte legea până la urmă. Cele două asociaţii recunosc facturile la plată, dar nu plătesc către Modern Calor. Aici, gradul de încasare este de 4%.  Cei de la asociaţii iau banii şi îi folosesc în cu totul alte scopuri decât să-i dea la Modern Calor„, a precizat viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

El spune că vor fi convocate adunări în cele două asociaţii de proprietari pentru a li se aduce din nou în vedere reprezentanţilor acestora că legea obligă la semnarea contractelor cu societatea Modern Calor. În caz contrar, spune viceprimarul Florin Ghiorghiţă, este posibil să se ajungă la schimbarea preşedintelui de asociaţie. În celelalte aproape 100 de asociaţii de proprietari au fost încheiate contracte cu Modern Calor.

5 thoughts on “Două asociaţii de proprietari refuză, în continuare, să semneze contracte cu societatea Modern Calor

  1. Debransati acele asociatii din cauza carora intampinati dificultati, este foarte simplu. Asigurati apa calda si caldura la 5 asociatii in total ? pentru ca aceste doua asociatii care nu va dau banii grup sa va creeze probleme atat de mari?
    Hai ca ieri ne povestea managerul lui termita pardon modern calore ca se rebranseaza si martienii la societatea lu’ peste, si acuma veniti cu aceste doua asociatii care va produc pierderi „incalculabile”? sunteti JALNICI

  2. Cersiti semanrea contractelor iar apoi cereti o gramada de bani celor care vor sa se debranseze. Bravo lor ca nu vor sa semneze contratul asa cum vreti voi sa-l impuneti . Totul se negociaza deci , renuntati la o parte din cluzele absurde din contract si vor fi semnate.

  3. Nu stiu cine sunt presedentii acestor asociatii,dar am toata admiratia pentru verticalitatea acestor persoane.Reprezinta cu adevarat interesul locatarilor protejandu-i de aceste abuzuri .BRAVO DOMNILOR PRESEDINTI !

    1. BRAVO LOR?????? Dar cand incarca facturile de la furnizori TOT BRAVOLOR…cred ca si atunci reprezinta interesele locatarilor…BRAVO LOR….Si ce salarii au ei oare fata de noi multi altii?????Cel putin eu de cand am trecut la modern calor factura la caldura a scazut asa ca………si cu probe va pot demonstra…..

  4. cum adica sa schimbe ghiorghita presedintii de asociatii????????? ……….nu sunt pusi de primarie ci alesi de membrii asociatiei. sa se duca sa numere becurile de craciun daca nu stie legea de functionare a asociatiilor………

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *