Femeie jefuită de doi indivizi pe o stradă din municipiul Botoșani. Hoții, amendați pentru că au încălcat ordonanțele militare

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani efectuează cercetări faţă de două persoane de 20 şi 17 ani, din municipiul Botoşani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt şi complicitate la furt.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că la data de 8 aprilie, în timp ce se aflau în faţa unei societăţi comerciale de pe strada Primăverii, profitând de neatenţia unei femei de 68 de ani din municipiu, i-au sustras din geantă un telefon mobil şi un portofel în care avea suma de 145 de lei şi documente personale.

Autorii au fost ulterior identificaţi de către poliţişti, iar prejudiciul creat prin activitatea infracţională a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanei vătămate.

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt şi complicitate la furt, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să se dispună măsuri.

De asemenea, cele două persoane au fost sancţionate contravenţional pentru faptul că nu au respectat măsurile impuse prin ordonanţele militare referitoare la deplasarea în afara locuinţei.

Ei au primit câte 2.000 lei amendă fiecare.

 

One thought on “Femeie jefuită de doi indivizi pe o stradă din municipiul Botoșani. Hoții, amendați pentru că au încălcat ordonanțele militare

  1. In timp de razboi se inpuscau jefuitorii.
    Cu asa amenda care nu o sa fie niciodata platita nu descurajati deloc hotii si jefuitorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com