FOTO Bunica din Botoșani care trăiește cu 142 de lei pe lună. A fost părăsită de propriul copil

O bătrână din Botoșani trăiește doar cu un ajutor social de 142 de lei pe lună. Bunica Adela locuiește într-o garsonieră pe strada Col. Tomoroveanu, fără televizor, frigider și de multe ori poate nu are ce să pună pe masă. Are, însă, inimă bună și credință în Dumnezeu. De când a început epidemia de coronavirus, bunica Adela se roagă neîncetat, pentru ea, pentru cei din jurul, pentru toată lumea.

Banii abia îi ajung să își plătească utilitățile și să își ia medicamentele în fiecare lună.

Asociația Grup Civic a făcut public modul de viață al femeii și a solicitat ajutor pentru aceasta. Potrivit membrilor Asociației, femeia a fost părăsită de propriul copil.

„După doar doua zile de la postarea povesti bunici ADELA care supraviețuiește cu un Ajutor Social de doar 142 de lei am reușit sa ii cumpărăm un aragaz și un frigider cu ajutorul unor oamenii cu suflet mare care au sărit în ajutor și au donat din puținul lor. Noi va mulțumim pentru tot ajutorul acordat și dacă doriți și dumneavoastră sa ii călcați pragu cu câteva alimente o găsiți pe strada Colonel Tomoroveanu, numărul 17, etaj 1, apartment 28. Ajutorul dumneavoastră contează întotdeauna și datorita vouă oamenii frumoși reușit sa facem lucruri frumoase”, spune Daniel Câșlariu.

Asociatia GRUP CIVIC Botosani :
IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401 sau IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401 codul Swift BTRLRO22.

One thought on “FOTO Bunica din Botoșani care trăiește cu 142 de lei pe lună. A fost părăsită de propriul copil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *