FOTO Bunica din Botoșani care trăiește cu 142 de lei pe lună. A fost părăsită de propriul copil

O bătrână din Botoșani trăiește doar cu un ajutor social de 142 de lei pe lună. Bunica Adela locuiește într-o garsonieră pe strada Col. Tomoroveanu, fără televizor, frigider și de multe ori poate nu are ce să pună pe masă. Are, însă, inimă bună și credință în Dumnezeu. De când a început epidemia de coronavirus, bunica Adela se roagă neîncetat, pentru ea, pentru cei din jurul, pentru toată lumea.

Banii abia îi ajung să își plătească utilitățile și să își ia medicamentele în fiecare lună.

Asociația Grup Civic a făcut public modul de viață al femeii și a solicitat ajutor pentru aceasta. Potrivit membrilor Asociației, femeia a fost părăsită de propriul copil.

❗❗❗REVOLTĂTOR ❗❗❗Cum este posibil ca în anul 2020 să existe persoane lăsate de statul român să supravieţuiască (???!!!) cu doar 142 de lei pe lună? ???. Ea este bunica Adela care locuiește în Botoșani, pe strada Colonel Tomoroveanu, numărul 17, etaj 1, apartament 28, singurică într-o garsoniera micuță, fără a avea măcar un televizor sau un frigider. Din păcate, bunica nu își permite LUXUL de a avea aceste lucruri și chiar dacă le-ar avea nu își permite dintr-un ajutor social de doar 142 de lei să își cumpere mâncare, medicamente şi să plătească utilitățile. Ea a fost părăsită de propriul copil și, din păcate are și mari probleme de sănătate?. Când am ajuns la ea, am găsit-o pe bunica Adela în genunchi, rugându-se cu biblia în mână pentru noi?. Dacă și dumneavoastră doriți să îi daţi o mână de ajutor mă puteți contacta și voi merge eu să îi cumpăr și să îi duc cele necesare. De preferat ar fi să evitaţi să mergeți la uşa bunicii pentru nu a crea alte probleme din cauza virusului. Din cauză că nu are frigider, de preferat ar fi ca ea să primească doar alimente neperisabile. Rugămintea mea este ca dumneavoastră să distribuiți acest video în speranța că va dori cineva să ne dea o mână de ajutor. Dacă doriți să donați din puținul dumneavoastră, o puteți face aici: IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401 sau IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401 codul Swift BTRLRO22 cu specificația ADELA. Vă mulțumesc din suflet şi Dumnezeu să vă răsplătească pentru toate faptele bune!0759362916 sau 0757369356.#ASOCIAŢIAGRUPCIVICBOTOȘANI

Gepostet von Daniel Caslariu am Mittwoch, 8. April 2020

„După doar doua zile de la postarea povesti bunici ADELA care supraviețuiește cu un Ajutor Social de doar 142 de lei am reușit sa ii cumpărăm un aragaz și un frigider cu ajutorul unor oamenii cu suflet mare care au sărit în ajutor și au donat din puținul lor. Noi va mulțumim pentru tot ajutorul acordat și dacă doriți și dumneavoastră sa ii călcați pragu cu câteva alimente o găsiți pe strada Colonel Tomoroveanu, numărul 17, etaj 1, apartment 28. Ajutorul dumneavoastră contează întotdeauna și datorita vouă oamenii frumoși reușit sa facem lucruri frumoase”, spune Daniel Câșlariu.

Asociatia GRUP CIVIC Botosani :
IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401 sau IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401 codul Swift BTRLRO22.

One thought on “FOTO Bunica din Botoșani care trăiește cu 142 de lei pe lună. A fost părăsită de propriul copil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com