Botoșăneanul prins drogat la volan, în război cu oamenii legii. „Sunteți la fel de murdari precum…”

Actorul George Burcea, originar din Botoșani, care a fost prins drogat la volan, de polițiștii din Capitală, se află într-un adevărat război cu oamenii legii. Actorul trece prin moment grele, fiind în divorț cu soția sa, cântăreața Andreea Bălan, iar după ce a fost prins drogat la volan acesta a început să transmită mai multe mesaje dure către oamenii legii.

În cazul său se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa substanțelor  psihoactive.

Recent, acesta a postat o imagine însoțită de un mesaj în care își varsă nervii pe autoritățile române.

„Sunteți la fel de murdari precum geamul ăsta”, a scris actorul, într-o postare pe Instagram.

Poliția a remis un comunicat de presă în care sunt prezentate detalii cu privire la momentul în care soțul Andreei Bălan a fost prins drogat la volan. George Burcea a consumat cocaină și a fost filat timp de mai multe zile de către oamenii legii.

Polițiștii l-au prins conducând sub influența drogurilor. Pentru fapta sa, George Burcea are dosar penal și, în cazul în care va fi condamnat, i se va anula permisul de conducere și va putea să dea examenul auto abia după 2 ani, perioadă în care se consideră reabilitat, scrie Cancan.

One thought on “Botoșăneanul prins drogat la volan, în război cu oamenii legii. „Sunteți la fel de murdari precum…”

  1. George Burcea nu este nascut in Botosani si nu are nimic in comun cu orasul. Va rog frumos, nu mai asociati Botosaniul cu acest personaj negativ, consumator de cocaina si posesor de dosar penal!
    George Burcea este nascut in Eforie Sud si dupa ce a terminat liceul (nu in Botosani) a dat la Universitatea Maritima Constanta. Daca taica-su este nascut in Botosani si plecat spre Constanta asa cum o faceau multi oameni din zona noastra, asta nu inseamna ca este Botosanean. uitati ce declara chiar George Burcea:

    ‘Sunt fost marinar, actualmente actor. Când am terminat liceul am dat la Universitatea Maritimă din Constanța, după care chiar am plecat pe mare. Am stat doi ani pe mare, apoi am revenit, am renunțat la faultatea de marinărie și am dat la Actorie’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *