Atacuri dure lansate la adresa unui polițist din Botoșani. Cel care face acuzele primise o amendă de 5.000 de lei pentru nerespectarea ordonanțelor militare

Un bărbat din județul Suceava care a primit o amendă de 5.000 de lei pentru nerespectarea restricțiilor de circulație impuse prin ordonanțele militare a vrut să se răzbune pe agentul de poliție din comuna Leorda care l-a sancționat. Suceveanul, care a fost reclamat că părăsește nejustificat locuința chiar de socrul său din Leorda, a lansat pe Facebook o serie de atacuri la adresa polițistului, pe care îl acuză de furtul unor piese de la mașina care ar fi fost lăsată la marginea unei păduri. 

„Acesta este hotul in uniforma din cadrul IPJ Botosani care in data de 30 03 2020 a abuzat de uniforma statului si de functia pe care o are furind de la masina unor oameni capacelele si ventilele de la rori lasindui in cimp deschis fara niciun ajutor. Iata ce idioti sint in cadrul IPJ Botosani. Iata cum isi fac datoria furind din proprietatea personala a unor cetateni de rind. Mai idiotule nenorocit ce esti 4 capacele si 4 ventile costa 4 lei din salariul tau de nemernic nai fost in stare sati cumperi. Trebuie sa furi sa faci uniforma si institutia statului de toata rusinea. Cine tea crescut si tea educat in asa fel?”, a scris bărbatul pe contul său de Facebook, asociind textului și fotografii cu agentul în uniformă, dar și în civil.

După ce au văzut postarea de marți de pe rețeaua de socializare, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean s-au autosesizat și au demarat o anchetă. Ei au aflat că, de fapt, bărbatul din Suceava a fost sancționat justificat și că agentul de poliție ar fi aplicat corespunzător legea.

Conducerea inspectoratului s-a sesizat cu privire la comentariile postate in spatiul public la adresa unui politist din cadrul IPJ Botosani. Au fost dispuse verificari pentru stabilirea situatiei de fapt, iar la finalizarea acestora vom informa opinia publica cu privire la masurile luate”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției, Delia Nenișcu.

Acum, este posibil ca acuzatorul să mai fie sancționat o dată de Poliție, însă, în același timp, față de acesta ar putea fi deschisă o acțiune civilă în instanță. 

One thought on “Atacuri dure lansate la adresa unui polițist din Botoșani. Cel care face acuzele primise o amendă de 5.000 de lei pentru nerespectarea ordonanțelor militare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *