Două spații de cazare în municipiul Botoșani pentru personalul medico- sanitar confirmat Covid- 19. Vezi care sunt acestea!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Botoșani s-a întrunit, luni, și a decis noi măsuri pentr limitarea răspândirii noului virus COVID 19.

Astfel,  s-a stabilit o nouă locație de carantinare pe raza județului Botoșani cu un număr de 36 de camere duble, precum și  două spații pe raza municipiului Botoșani cu o capacitate de 144 de camere ca spații pentru personalul medico- sanitar confirmat Covid- 19 care nu necesită internarea sau personalul medico-sanitar care interacționează cu pacienți și care optează pentru o formă de cazare în afara domiciliului după programul de lucru. Aceste spații de cazare sunt, se pare, la Rapsodia și Hotel Maria.

Tot în cadrul ședinței s-a decis compeltarea Grupului de suport tehnic privind eficientizarea acțiunilor de coordonare și răspuns pentru prevenirea și gestionarea riscului de răspândire a bolilor înalt contagioase la nivelul județului Botoșani cu președintele Federației Asociațiilor de Proprietari Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *