Mașini de cusut donate de o asociație din Botoșani Direcției pentru Protecția Copilului

Asociația Grup Civic a mai făcut o acțiune umanitară către o instituție publică din Botoșani. Daniel Câșlariu, președintele asociației, a donat Direcției de Protecție a Copilului zece mașini de cusut care  vor fi distribuite în centrele de copii din subordinea instituției. Astel, copiii si tinerii vor confecționa măști de protecție, sub îndrumarea instructorilor de educație, pe care salariații le vor folosi la locul de munca.  

 “De fiecare dată am raspuns cu promptitudine solicitărilor venite din partea colaboratorilor mei, iar astăzi parteneriatul încheiat între Asociația Grup Civic si D.G.A.S.P.C. Botoșani a fost extins în sensul acestei sponsorizari. În contextul actual, în care este atâta nevoie de echipamente de protecție, inițiativa copiilor mi se pare lăudabilă și sunt bucuros să îi pot ajuta”, a spus Daniel Câșlariu.   

Cele șapte centre rezidențiale de copii vor primi aceste mașini de cusut urmând ca Direcția să se ocupe de achiziționarea materiei prime necesare confecționării măștilor.

“Copiii sunt încâtați că pot fi utili si că pot participa, într-o anumita măsură, pentru a trece cu bine de această problemă cu care toți ne confruntăm. Multumesc domnului Câșlariu pentru donația făcută, pentru implicare și pentru tot sprijinul acordat!”, a declarat Dan Șlincu, directorul executiv al DGASPC Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *