Numărul botoșănenilor infectați cu COVID 19 crește vertiginos. Jumătate sunt cadre medicale

Virusul COVID 19 continuă să facă victime la Botoșani. Numărul persoanelor infectate cu noul virus COVID 19 a ajuns marți, la 98

Cifra statistică este în creștere față de ziua precedentă, când la nivel județean s-au înregistrat 85 de cazuri. 

Îngrijorător este faptul că din cei 98 de botoșăneni cu coronavirus, 48 sunt cadre medicale.

De asemenea, din cei 98 de botoșăneni infectați, 8 sunt tratați la Iași, iar 90 la Botoșani.

Potrivit oficialilor din Ministerul Sănătății,  orice judeţ cu peste 100 de îmbolnăviri devine un focar de covid19.

2 thoughts on “Numărul botoșănenilor infectați cu COVID 19 crește vertiginos. Jumătate sunt cadre medicale

  1. Iar don doftor bercea le face teste rapide si-i trimite acasa. Sa imbolnaveasca familiile care la randul lor sa duca boala mai departe. Ajungem cat de curand ca Suceava cu asa ipochimene pe post de epidemiologi la spitalul judetean. Despre DSP ce sa mai zici?! Are ordin sa taca si sa faca nimic. Poate ii demite si pe astia. Lupascu – asistent medical, Ciofu – doctor … De acord. Fac pe ei in loc sa mearga in spitale sa ajute, dar macar pot impune testarea rapida a personalului medical daca tot se joaca de-a parlamentarii. Sau o lasa pe Doinita sa se produca… ca vad ca tace de cand a inceput criza. Mai oameni buni suntem in rahat pana la gat si … facem valuri in continuare.

  2. Hai ca se poate. Trecem de 100 de infectati, devenim focar de infectie si, asa cum a spus, ministrul va fi prezent la BT. Sanse enorme sa-i demita si pe maneger, si pe epidemiolog, si personalul DSP. Poate avem noroc si se aleg si cu ceva dosare penale pentru modul defectuos in care inteleg actul medical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *