Cristian Achiței, după adoptarea bugetului CNAIR: Cale deschisă pentru semnarea contractelor de modernizare a DN 28B și DN 29D

Bugetul CNAIR a fost adoptat săptămâna trecută, iar potrivit deputatului Cristian Achiței se deschide, astfel, posibilitatea semnării în cel mai scurt timp a contractelor cu constructorii care au câștigat licitațiile pentru modernizarea DN 28B Botoșani-Tg. Frumos și a DN 29D Botoșani-Ștefănești. 

Salut adoptarea, săptămâna trecută, a bugetului CNAIR (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere), una dintre instituțiile de care depind investiții consistente la nivel național. În opinia mea, principalul motor de relansare în forță a întregii economii după depășirea vârfului crizei epidemiologice îl reprezintă nu pomenile cu iz electoral, nejustificate de vreo necesitate reală, ci investițiile. Pentru noi, botoșănenii, aceasta este o veste foarte bună. Adoptarea bugetului CNAIR deschide posibilitatea semnării în cel mai scurt timp a contractelor cu constructorii care au câștigat licitațiile pentru modernizarea DN 28B Botoșani-Tg. Frumos și a DN 29D Botoșani-Ștefănești. O dată parcursă și această etapă, constructorii vor putea trece la treabă, proiectând și apoi executând cele două investiții”, spune Achiței.

Totodată, parlamentarul a făcut un apel la populație să respecte măsurile de igienă personală și de distanțare socială impuse de autorități.

Haideți să dăm dovadă de responsabilitate față de noi, de familiile noastre, de întreaga societate și să stăm acasă! Doar așa vom contribui la gestionarea controlată a evoluției pandemiei în România și vom face posibilă încheierea cât mai rapidă a crizei sanitare și, implicit, revenirea la o viață normală a fiecăruia dintre noi”, spune Achiței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *