FOTO & VIDEO! Racla cu moaștele Sfintei Cuvioasa Parascheva, adusă la spitalele din Botoșani. ÎPS Teofan i-a binecuvântat pe credincioși. Clopotele bisericilor au răsunat

Procesiunea cu racla cu moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva a avut loc, duminică, la Botoșani. Racla cu moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva s-a aflat într-o camionetă, cu Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, IPS Teofan, în față, și a fost plimbată pe străzile dim municipiul Botoșani.

Racla a trecut prin dreptul bisericilor din municipiul Botoșani, însă a inclus pe traseul său toate spitalele din municipiu, adică Spitalul TBC, Spitalul de Copii, Spitalul de Recuperare, Secția de boli infecțioase și Spitalul Județean de Urgență Mavromati. În momentul în care ajungea în dreptul bisericilor, copotele acestora răsunau câteva minute. 

Racla cu moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva a venit de la Neamț și Suceava. Inițial, s-a spus că procesiunea va fi anulată, însă, în cele din urmă, reprezentanții Mitropoliei au decis să aibă loc fără implicarea enoriașilor.

Cu toate acestea, numeroși credincioși au avut informații și au așteptat convoiul religios în fața bisericilor.

 

 

One thought on “FOTO & VIDEO! Racla cu moaștele Sfintei Cuvioasa Parascheva, adusă la spitalele din Botoșani. ÎPS Teofan i-a binecuvântat pe credincioși. Clopotele bisericilor au răsunat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *