Primar prins când lua mită. S-a dus să ia şpaga echipat cu mască şi mănuşi de protecţie

Primarul unei comune din județul Tulcea a fost prins când lua mită. El s-a dus să ia şpaga echipat cu mască şi mănuşi de protecţie. Ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Tulcea, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea l-au prins în flagrant  în timp primea, cu titlu de mită, suma de 10.000 lei, de la un bărbat, denunţător în cauză.

Denunţătorul, administrator al unei societăţi comerciale, a primit spre executare un contract de lucrări de la o primărie din judeţul Tulcea, în schimbul căruia ar trebuit să îi remită primarului comunei suma de 20.000 lei, împărţită în două tranşe egale.

Prima tranşă, în valoare de 10.000 lei a fost remisă în luna decembrie 2019 iar, ulterior, în luna martie 2020, acesta a formulat denunţ la D.G.A. – Serviciul Judeţean Tulcea, denunţ înaintat de îndată Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, fiind întocmit dosar de cercetare penală. În cursul zilei de ieri, după acţiunea de prindere în flagrant, ca urmare a audierii, procurorul de caz a dispus reţinerea inculpatului iar, astăzi, acesta a fost prezentat Tribunalului Tulcea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, măsură aprobată de către instanţă”, arată Direcţia Generală Anticorupţie.

Potrivit g4media.ro, este vorba despre primarul comunei Crişan, Ilie Munteanu (PSD).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *