Revoltă pe rețelele de socializare. Un comerciant din Botoșani a scos la vânzare „Declarația pe proprie răspundere”

Un comerciant din județul Botoșani a stârnit o revoltă a internauților, după ce a scos la vânzare „Declarația pe proprie răspundere” necesară pentru a putea ieși din casă pe perioada stării de urgență.

Este vorba de o librărie din municipiul Dorohoi, care a pus în vânzare documentul cerut la controlul polițiștilor și jandarmilor. Prețul unui formular standard este de 50 de bani.

„O librărie din …., singura de fapt, s-a gândit la o idee de business și vinde declarații cu 0,5 lei. În toată tara se încearcă ajutorarea iar unii încearca sa profite. În aceste momente poate analizam mai mult și vom fi mai selectivi în viitor. Nu Ne mai facem Bine”, a scris pe rețelele sociale o femeie care a întâlnit situația respectivă.

Postarea acesteia strâns zeci de comentarii, în special a celor care critică gestul. De asemenea, alții atrag atenția că formularul poate fi completat și on-line și nu presupune niciun cost.

4 thoughts on “Revoltă pe rețelele de socializare. Un comerciant din Botoșani a scos la vânzare „Declarația pe proprie răspundere”

  1. Bai fratilor!Alea sunt pentru cei fara telefoane performante.Sau vati invatat sa va dea lumea degeaba.Ai nevoie cumperi,daca nu mergi inainte.Nu toata lumea le are.

  2. Păi daca te duci la ANAF, sau oriunde si cumperi orice formular din ăla xeroxat, cum dai banii ? Sau daca faci o copie xerox, ti-o face cineva degeaba ? Eu ma făcut, consatenilor mei 500 de exemplare si le-am pus in cutia postala a mea, anunțându-i pe un grup închis de peste 8+00 membri. Ce credeți ca s-a intamplat ? In 32 de minute au disparut toate, la prima ora, fără ca să văd prea multi oameni …. Ăsta e românul, le-a luat pe toate. Si la 3 zile , respectivele formulare nu mai erau valabile …. Atunci, nu mai bine il pui să le cumpere ?

  3. Păi daca te duci la ANAF, sau oriunde si cumperi orice formular din ăla xeroxat, cum dai banii ? Sau daca faci o copie xerox, ti-o face cineva degeaba ? Eu ma făcut, consatenilor mei 500 de exemplare si le-am pus in cutia postala a mea, anunțându-i pe un grup închis de peste 8+00 membri. Ce credeți ca s-a intamplat ? In 32 de minute au disparut toate, la prima ora, fără ca să văd prea multi oameni …. Ăsta e românul, le-a luat pe toate. Si la 3 zile , respectivele formulare nu mai erau valabile …. Atunci, nu mai bine il pui să le cumpere ?

  4. 50 de bani este copia xerox…deci romanul este invatat sa primeasca totul gratis…cat ajunge topul de hartie si incarcarea cartusului? In principiu este vorba si de nesimtire in randul populatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *